Gudstjänster på söndag kl 10        

 

Vi vill...

Odla en sann kristen gemenskap

Uppleva Guds närvaro inte bara på söndagar utan under hela veckan när vi möts till olika samlingar och i våra Life groups.

Berätta om Jesus

Verka för livsavgörande val genom att berätta om Jesus Kristus och hans ovillkorliga kärlek, acceptans och förlåtelse, vilket vi gör genom undervisning, musik, drama, teater och på andra sätt.

Genomsyra vår värld med hopp

Konfrontera livets realiteter med den frid som bara Jesus Kristus kan ge. Vi försöker påverka vår stad genom socialt engagemang och samhällsutveckling, men också genom att starta nya projekt och församlingar i Sverige och andra länder.

Ha gudstjänster där vi kan komma som vi är

Våra gudstjänster är vårt hjärta, de är mer av familjesammankomster än traditionella gudstjänster. I en informell atmosfär tillber vi Gud, studerar Bibeln, har gemenskap och tar hand om varandra. Vi ger varandra liv och tillsammans lär vi oss vad det verkligen betyder att vara en församling.

Dela vår gemenskap med dig

Vi hoppas att du har en längtan att uppleva det här tillsammans med oss. Känn dig välkommen här oavsett om det är ditt första eller sjuttiosjunde besök. Säg till om det är något som vi kan hjälpa dig med. Klicka gärna runt på vår webbsida för att veta mer om New Life.