Gudstjänster på söndag kl 10        

Vi vill inbjuda alla församlingar i New Life Network till en helg av gemenskap, glädje och inspiration. 9–11 augusti på Hjälmargården

I år är huvudtemat i vårt nätverk "Transformation" (förvandling). På olika sätt, genom olika metoder och vid olika tillfällen belyser vi detta ämne. Transformation kommer inte från beslut som man fattar den 1 januari som ett nyårslöfte! I stället kommer det genom ett återskapande, ett återskapande som kommer genom det nya livet i Jesus Kristus. Den förändring vi behöver mest är inte i våra omständigheter utan inom oss själva. Det har ingenting att göra med vår förmåga att försöka att göra något bättre, men det sker genom att vi överlämnar våra liv till Jesus. Detta är sant för individen; detta gäller också inom våra siter, församlingar och vårt nätverk. När vi under församlingslägret talar om "förändring" vill vi att du, i ditt sinne, ska koppla det- och översätta det till: "förändring genom evangeliet". Det är inte samma sak som att försöka hårdare. I själva verket är det inget försök involverat. Transformation som vi hoppas att alla kommer att uppleva, inträffar inte för att vi "gör", utan för att Kristus har "gjort", när Han gör oss bättre än ny! Välkommen till ett fantastiskt förvandlingstillfälle!

Praktisk och viktig information:
Även detta år har vi stugor, rum, tält- och husvagnsplatser på Hjälmargården att tillgå. Vi vill uppmuntra er att tälta vilket gör det möjligt för fler att bo på själva gården. För ytterligare sängplatser hyr vi i hus och rum i närheten av Hjälmargården. Transport kommer att finnas.

Transport:
- Från Stockholm: Bussar avgår från New Life på Missionsvägen 75 i Alvik på fredag 9 augusti kl. 17.00. Kostnaden för bussresan tur och retur: * 300 kr/person. Barn under 3 år gratis
- Från Göteborg kommer platser i bilar att erbjudas.
- Vi uppmuntrar alla som har möjligheten, att samåka med varandra. Prata med vänner och familj och försök att fylla din bil!
Kom ihåg att dela på resekostnaden. Tala med den chaufför som du åker med.
Om du ordnar annan transport på hemresan MÅSTE detta meddelas till bussansvarig eller den du åkte bil med till lägret.

Kostnad*:
Inomhus: Vuxen: 990kr, Barn (4 – 12 år): 590kr, Barn 0-3år: Gratis
Tält/Husvagn: Vuxen: 790kr, Barn (4–12 år): 390kr, Barn 0-3år: Gratis
I priset ingår Boendet för två nätter, två frukostar, fyra varma måltider, fika, kvällsfika, möten och andra aktiviteter.
Om du behöver låna tält och/eller annan sov utrustning låt oss veta det i anmälan. Vi har dock ett begränsat antal sovsäckar att låna ut så försök hitta på rea eller second hand butiker. Önskar du bo med någon specifik person eller har andra önskemål för ditt boende så meddela det i anmälan så gör vi vad vi kan för att ordna detta.

Incheckning:
Lägret öppnar incheckningen 17.00 fredag 9 augusti. Middag serveras vid ankomsten. Första mötet börjat kl. 20.30 och kvällen avslutas med kvällsfika.
* Har du svårt att betala hela avgiften, prata med din församlingsledare om hur mycket du KAN betala, så löser vi övriga kostnaden.

Anmälan:
Det lättaste och snabbaste sättet att anmäla sig är online på: www.newlife.nu/camp

Sista anmälningsdagen är 1 juli
Om du inte har tillgång till dator eller internet kan vi hjälpa dig på följande sätt:
- Stockholm New Life Alvik erbjuder hjälp via Camp corner efter Gudstjänsterna under juni månad.
- Göteborg, Västerås, Sollentuna, Skärholmen och Hässelby New Life samt Fridhemskyrkan hjälper dig. Kontakta ansvariga på plats.
- eller använd anmälningsformuläret och lämna till ansvarig i din församling -texta tydligt!
Du är inte anmäld förrän du betalat anmälningsavgiften* – se info under ”betalning”

Betalning*:
När du har anmält dig kommer du att få ett email med information om din totala summa och hur du ska betala*och ett unikt registreringsnummer att använda när du betalar. Varje person behöver betala 300 kr i anmälningsavgift som inte betalas tillbaka även om man ångrar sig och inte vill följa med. Denna summa kommer sedan att dras av från den totala lägerkostnaden.
Betalning sker till New Life Stockholms bankgiro: 495–2032. Märk betalningen med det unika registreringsnumret. Betala den slutliga lägeravgiften senast 1 augusti
Om du har anmält dig men inte kommer till lägret utan att ha meddelat detta i förväg förväntar vi oss att du ändå betalar din lägeravgift. Ändringar kan inte göras när lägret har startat.

Sponsra andra:
Vi har behov av extra gåvor för att ge möjlighet för fler att följa med. Vill du vara med och välsigna någon så går bra redan i anmälan att lämna extra gåvor.

Dop på lägret
Om du vill låta dig döpas under lägret i den vackra sjön Hjälmaren, kontakta din pastor i förväg för samtal och praktisk information.

Frågor, kontakt:
Adress: Hjälmargården, Läppe 643 95 Vingåker


Form not found or is not published

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

 • 26 maj
  Bönemöte inför gudstjänsten 09:00 to 10:00

 • 26 maj
  Gudstjänst 10:00 to 12:00

  New Life's söndagsgudstjänst med predikan, bön, lovsång, fika och gemenskap. Söndagsskolan med Kids Life. Varmt välkommen

 • 26 maj
  NEW LIFE MISSION ROAD - Worship Service & fellowship/ Gudstjänst & gemenskap 15:00 to 18:00

 • 27 maj
  Kör 18:30 to 20:30

 • 26 maj - 27 maj
 • 30 maj - 02 jun
 • 02 jun - 06 jun
 • 06 jun - 09 jun
 • 09 jun - 14 jun
 • 16 jun - 17 jun